Piia Rautiola

Yleinen

Lämmin sunnuntai

Niin sitä vain saatiin lämmöstä nauttia, vielä näinkin myöhään syksyllä. Paras aika päivästä meni kyllä Kitinvaparilla uimassa ja leikkipuistossa, koska näin oli lasten kanssa sovittu jo aiemmin.  Mukavasti ehdittiin silti vielä ulkoilemaan yhdessä sen jälkeen.

On meillä kyllä uskomattoman hyvä uimahalli! Nyt vielä kun vauvauinnin jäljiltä oli tavallista lämpimämpää, niin kyllä kelpasi. Joka kerta kun käymme uimassa tulee sama ajatus mieleen, että miksei saada aikaiseksi käydä useammin. No, neljän kanssa se ei ole tietysti niin yksinkertaista, ja kun kodin ympäristö on niin virikkeellinen, kuluu vapaa päivät hyvin täälläkin. Uimataito on silti tosi tärkeä, ja uiminen on kiva yhteinen juttu, joten enemmän pitäisi käydä.

Minä intaannuin aamulla aikaisin lenkille, kun ulkona näytti nii-in houkuttelevalta. Lenkki ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan, sillä a, mulla oli erilaiset urheilusukat kuin tavallisesti, ja b, ilman aamupalaa tehty lenkki juosten ei oikein kulje. Ongelma oli siis se, että kävellessä huono sukka hiersi kantapäihin rakot, ja juoksu taas ei kulkenut tyhjällä vatsalla. No, mitä siitä opimme, älä kokeile uusia sukkia, vaan turvaudu hyväksi havaittuihin, ja syö ennen aamulenkkiä jos aiot pitää vauhtia yllä. Näin ainakin minun kohdalla.

Olipahan vauhdikas sunnuntai, joka päättyi parituntiseen palaveriin valtuustoryhmän kanssa. Monia tärkeitä asioita pohdittu ja puhuttu. Tästä on hyvä jatkaa työtä eteenpäin 🙂 Laitampas tähän loppuun muutaman kuvan kotipihalta ja lähistöltä. Järkkärin käyttöä en ole vieläkään ehtinyt kunnolla opettelemaan, mutta eiköhän siihenkin tilaisuus vielä tule. Tässä siis amatöörin näkökulmasta kaunista syksyistä Korpelaa.

 

Naapurin papan omenapuissa on aivan mieletön sato! Meillä on kotikenttäetu, ja saamme kerätä hänen pihamaansa antimet, niin marjat kuin omenatkin. Nyt alkaisi olla soseenkeiton aika.

Peltomaisema on niin kaunis!

Ja nämä pihlajat <3

Nelivuotiaan mielipuuhaa, on keulimis ennätysten rikkominen. Hui mikä hurjapää! Ja ikuisuus kysymys kypärän käytöstä, tarviiko sitä omalla pihalla käyttää.. Kyllä ainakin näissä hommissa olisi vallan tarpeellinen. Vielä kun ehtisi kaikkina lukemattomina kertoina, kun pihalla päivän aikana pyöräillään, huolehtia sen päähän. Helpommin sanottu kuin tehty!

 

Kirjoittanut

Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *