Piia Rautiola

Yleinen

Joulukorttikuvat lapsista

Niin vain sain kuvat otettua, vaikka tiukkaa teki. Joskus on tosin mennyt vieläkin täpärämmälle, että ei ihan pohjanoteeraus kuitenkaan.

On se kumma, löydän aina itseni samasta tilanteesta, tekemässä sataa asiaa päällekkäin, lomittain ja vähän miten päin milloinkin. Onneksi Luoja on antanut mulle synnyinlahjana hyvin stressivapaan luonteen, sillä en tiedä mihin itseni kanssa joutuisin, jos tämän kaiken suhaamisen lisäksi vielä stressaisin odottavia töitä.

Tietysti jonkinlaista huokailua aikataulujen suhteen on minullakin. Kuitenkin olen niin miljoonasti nähnyt sen, miten asiat kuitenkin hoituvat ajallaan, vaikka viime tipassakin, kun vain määrätietoisesti päivittäin keskittyy niihin oleellisimpiin, sillä hetkellä tärkeimpiin.

Harmillisesti sekä maakuntauudistuksen ohjausryhmän swot-työpaja, että viimeisin kokous jäi minulta väliin. Nyt on ollut niin paljon menoa, että pakko priorisoida. Etenkin työpaja työskentelyn tulevan maakuntastrategian parissa näen tosi tärkeänä. Jotenkin on sellainen lupaavan oloinen tunnelma, että maakuntamme perhepalveluita pääsisi oikeasti kehittämään sellaiseen suuntaan, kuin tarve on, sen verran paljon ne on puheissa liikuskelleet.

Tässäpä kuitenkin maistiaisia joulukorttikuvista. Voi että nautinkin lasten kuvaamisesta! Ihan turhaan harmittelin kun sää on päivä toisensa jälkeen ollut pilvinen, ihan kivoja kuvia tuli silti. Vaikka se auringon pilkistys olisikin ollut suloista.

Niin se vain joulu kiiruhtaa luoksemme, ja kuvaustouhujen, ja jo pitkään kuuntelemieni joululaulujen myötä joulumieli on hiipinyt sydämeen. Vielä jos pääsisi pariin konserttiin ennen pyhiä, olisi tunnelma varmasti taattu.

Kirjoittanut

Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *