Piia Rautiola

Yleinen

Blogin jatkosta

Tällaiset ihanat velikullat ovat täydentäneet perhettämme pian kolmen kuukauden ajan <3

Monenlaista kirjoittamiseen liittyvää olen pallotellut ja puntaroinut blogihiljaisuuden aikana joka onkin kestänyt kuukausi kaupalla. Aika on rajallista, miten sen käytän? Hyvän tekstin kirjoittamiseen menee aikaa ja huonoa ei haluaisi julkaista. (Enkä nyt tarkoita että luulisin juttujeni olevan mitenkään superhyviä tähänkään asti, mutta että niissä välittyisi se sanoma jonka haluaisin välittyvän, ja että tulisin ymmärretyksi oikein. )

Myös facebookin tietosuoja hässäkän johdosta mietin entistä enemmän sitä, minkä verran omasta elämästä kannattaa julkaista. Olen tosin perustanut blogini tarkoituksella alustaan jossa olen itse tekstieni omistaja ja siten hallitsen niitä, kuin jos kirjoittaisin blogspotin tms. alla. Mutta silti internet ja some ovat asioita, joihin ei koskaan kannata suhtautua liian sinisilmäisesti.

Tämän hiljaiselon aikana, joka osin johtuu edellä kuvaamastani pohdinnasta, osin menneiden kuukausien realiteeteista, olen toistuvasti palannut aiheen äärelle mielessäni, ja miettinyt jatkanko vai en. Olen yllättynyt siitä kun joku edelleen kertoo lukeneensa blogia ja haluaa jutella jostakin siellä olleesta aiheesta. Myös blogin facebook sivulla on käynyt hämmästyttävän säännöllisesti vierailijoita. Se on saanut ehkä vähän nyt sitten kallistumaan mielen siihen suuntaan, että annan tälle touhulle vielä mahdollisuuden. Edelleen samat aiheet ovat läheisiä, kuin blogia aloittaessani vuosi sitten. Kirjoitusten painopiste kallistuu varmasti tähän tavalliseen kotiäidin arkeen ja perhe elämään. Nähtäväksi jää, sujahtaako kirjoittelu sulavasti osaksi tätä muuta härdelliä, vai miten käy. Joka tapauksessa, täällä taas ja jatkossa menossa mukana aiemmin nähtyjen lisäksi kaksospojat Iisak ja Elias.

Tervetuloa kuulolle!

Kirjoittanut

Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *